Kategoriarkiv: Frokost

Lækre madvafler

15645710_10154264085809779_516785712_n

Jeg har for nylig opdaget noget super lækkert – nemlig madvafler. Altså vafler som er mere “madagtige” i smagen. Dertil har jeg fundet ud af, at det smager super godt, og har man bare kikærtemel, lidt krydderier og vand i køkkenet, så kan man i løbet af en halv times tid få disse tryllet frem. Dertil er det super godt alternativ til brød. Jeg har spist dem både som på billedet, hvor de næsten har en tacos funktion, og så som en hel vaffel med massere af lækkert fyld på – den opskrift kommer en anden dag.

Læs videre Lækre madvafler

Frokost idé – Avokadomad med pocheret æg

pjimage

Okay, jeg har ikke opfundet den dybe tallerken her. Den opskrift bliver ikke mere simpel, og er pt favorit spisen til frokosten i weekenderne! Dertil mætter det, og livet bliver bare lidt bedre, når man får en perfekt blomme som kan løbe ned af avokadoen og rugbrødet..

Læs videre Frokost idé – Avokadomad med pocheret æg

Salat med grape, fennikel, feta og pinjekerner

wp_20160912_13_00_38_pro-2

Pt er jeg inde i en rutine, som byder på salat til frokost næsten dagligt. For tiden er det to salater der gælder, og jeg vil nu dele den ene her på bloggen – én som formår at vække appetitten på udseendet alene! Men den smager nu også lige så godt, som den ser ud 😉

Læs videre Salat med grape, fennikel, feta og pinjekerner

Groft madpakkebrød

brød

Jeg skal have mit daglige brød, i form af noget rugbrød til frokost. Men efter jeg er flyttet til Malmø, så er det rugbrød jeg ellers ikke kan leve uden, helt uden for rækkevidden. Jovist kan man købe rugbrød her, men det bare ikke det samme. Normalt har jeg så købt en pakke rugbrød i Danmark og taget det med hjem, men så glemte jeg det forleden dag. Søndag aften stod jeg så med den erkendelse, at jeg hellere måtte få bagt noget selv, og heldigvis lå jeg inde med en opskrift, som jeg længe gerne har ville prøve. Den er fra Jane Fabers kogebog “LCHF Brød & Kager”. Jeg blev bestemt ikke skuffet!

Læs videre Groft madpakkebrød