Ovnbagte Blomkål med Persille

11798288_10153094301404779_1852717701_n

Dette er ret som fungerer rigtig godt som tilbehør til alt slags kød, og et super alternativ til alle bagte rodfrugter. Især fordi de er blevet vendt i olivenolie og tilsat smag, ligesom rodfrugter oftes gør det. Blomkål er bare et fantastisk alternativ til alt hvad kartofler og andre rodfrugter anvendes til, og jeg kan godt love mange flere blomkålsopskrifter i fremtiden 🙂 !

Ingredienser:

4 personer

1 blomkål

1 håndfuld hakket persille

1 dl olivenolie

Hvidløgssalt

Salt og peber

Evt græsk yoghurt

 

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 175 grader.

Skyld blomkålen, og skær den ud i små buketter.

Kom buketterne i et fad, og vend dem i olivenolie, persille, hvidløgssalt, salt og peber.

Kom fadet i ovnen, og bag i cirka 35 minutter.

Servér med en ordentlig klat græsk yoghurt, det smager himmelsk!

 

11793299_10153094301349779_1434261259_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *