Laks i Spidskål Wrap

11880842_10153129789304779_901748488_n

Denne ret er perfekt til en varm sommeraften, eller dage hvor man bare har lyst til en rigtig frisk lækker ret. Få sunde ingredienser består denne ret af, som er inspireret af det asiatiske. Det er første gang jeg anvender spidskål til at være et wrap alternativ, men bestemt ikke den sidste. Dog forsøgte vi også, at komme fyldet i vietnamesisk rispapir, og det var bestemt heller ikke dårligt!

Ingredienser:

Til 2 personer

100 gram frisk laksefilet

6 store spidskålblade

200 gram creme fraiche

1 spsk Miso paste

1/2 agurk

2 avokadoer

Sesamfrø

1 fed hvidløg

Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

Skyld spidskålen, og hiv de yderste blade af.

Hak agurk og avokado i små stykker

Pres hvidløget, og rør det sammen med miso pasten ud med creme fraiche. Smag til med salt.

Steg laksen i 10 min på skindsiden på middel varme, og krydr godt med salt og peber.

Tag laksen af panden, når den er ved at være gennemstegt. Fjern kødet fra skindet, og skær i små stykker. Steg det færdigt på panden, og drys sesamfrø udover.

Læg nu laks i et spidskålsblad sammen med grøntsagerne og dippen, og rul det herefter sammen.

11851081_10153129789414779_119223421_n

Og så nyd ellers sådan en velsmagende og spændende ret! 🙂

11872580_10153129789279779_380410618_n

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *