Krydret varm mælk ♡

wp_20160905_20_55_27_pro-2

Efteråret er officielt begyndt, og selvom solen varmer rigtig godt for tiden, så har jeg været en forkølelse igennem og kan godt mærke, at der ikke skal meget til, før den kan ramme igen. Det er en fremragende god undskyldning, til at drikke denne mælkedrik flere gange om ugen. Det bliver næsten ikke mere hyggeligt og lækkert, end at krybe ned i sofaen med et tæppe over sig, med en varm kop krydret mælk, på de sene aftentimer. Dertil tror jeg på, at den var med til at gøre min sidste forkølelse betydeligt kortere, end hvad sådan en forkølelse plejer at tage for mig. Måske også bare tilfældigt – men kan godt lide at fortælle mig selv det 😉

Ingredienser:

Til 1 person

2 ½ dl mælk – jeg skifter imellem at bruge normal mælk, mandelmælk og cashewmælk

1 spsk kokosolie

15 gram revet ingefær

4 peberkorn

1 ½ tsk kanel

1 tsk kardemomme

1 ½ tsk gurkemeje

1 tsk honning

 

Fremgangsmåde:

Kom det hele i en lille gryde.

Varm mælken op, til ønsket varme, imens du rører indholdet ud i mælken. Det må ikke koge!

Si indholdet over i en kop.

Enjoy! 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *