Salat med grape, fennikel, feta og pinjekerner

wp_20160912_13_00_38_pro-2

Pt er jeg inde i en rutine, som byder på salat til frokost næsten dagligt. For tiden er det to salater der gælder, og jeg vil nu dele den ene her på bloggen – én som formår at vække appetitten på udseendet alene! Men den smager nu også lige så godt, som den ser ud 😉

Ingredienser:

Til 1 person

½ grapefrugt

½ pakke salatost eller feta (omkring 75 gram)

Cirka 1 dl hakket spidskål

Cirka 1 dl hakket fenikkel

2 spsk pinjekerner

1 spsk hampefrø

1 spsk Furikake, Renée Voltaire (mix af hvide/sorte sesamfrø samt tang – alternativt kan sesamfrø bruges)

En lille håndfuld spirer

Fremgangsmåde:

Fjern skral fra grapen, samt det hvide fra bådene.

Skær fetaen i små firkanter.

Rist pinjekernerne på panden, til de er brunet.

Mix det hele og spis!


Opskriften er inspireret fra et billede på instagramprofilen “pco_kost”, som har mange lækre pcovenlige madbilleder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *