Varm salat med oksekød, champignon og radisepickles

 

wp_20161024_18_55_59_pro

Denne ret er et resultat af en hurtig “hvad har vi i køleskabet” overvejelse. Resultatet blev en super lækker rigtig “mad” salat, som var varm, visuel flot og smagfuld. Man kan bruge de grøntsager man nu har liggende. Dog er korianderen prikken over i’et, samt radiserne som blev lyn-syltede!

Ingredienser:

Til 2 personer

200 gram oksekød i tern

4 store markchampignoner

½ rødløg

10 små radiser

1 tomat

1/4 agurk

3 blade kål (jeg brugte kinakål)

Salat efter behov – jeg brugte en lille hjertesalat

2 spsk Furikake, Renée Voltaire (mix af hvide/sorte sesamfrø samt tang – alternativt kan sesamfrø bruges)

Soya

Hvidvinseddike

Olivenolie

Salt og peber

Koriander

Lime

 

Fremgangsmåde:

Marinér kødet i salt, peber, olivenolie og soya efter smag.

Halver radiserne, og læg dem i en skål med et godt skvat eddike og salt

Hak rødløget på langs, så det bliver lange tynde strimler.

Skær champignonerne ud i skiver.

Steg rødløg og champignon i olivenolie og krydr med salt og peber. Steg til de er bløde.

Imens kan resten af grøntsagerne hakkes og anrettes.

Top salaten med løg og champignon.

Steg kødet i olivenolie på medium varme, til de er gennemstegt.

Top salaten med kød, radiserne, sesamblanding, koriander og et godt skvæt limesaft.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *